Eva Poļna uzbruka oficiantam ar krēslu 2

foto: zaycev.fm
foto: zaycev.fm

Slavenā krievu popmūzikas dziedātāja Eva Poļna ir labi zināma ne tikai ar stingru raksturu, bet arī ar skandaloziem izlēcieniem, vēsta portāls potok.ua.

Presei kļuva zināms par vēl vienu šādu gadījumu. Evas draugs pastāstīja, ka viņa klātbūtnē Eva kādā restorānā iesita oficiantam ar krēslu.

Nav noslēpums, ka dziedātāja cīnās ar lieko svaru un izmēģina dažādas diētas. Viņai nepatīk runāt par šo problēmu, un viņa necieš, ja kāds uz to norāda.

Stilists Maksims Poņatovskis bija klāt, kad Eva asi reaģēja uz vārdiem par viņas figūru. „Pēc Muz-TV prēmijas devāmies uz naktsklubu, kur gāja visai jautri. Pirms tam Evu pazinu kā labu, inteliģentu cilvēku, taču klubā atklāju viņas rakstura citu pusi. Sapratu, ka viņa var būt rupja. Oficiants izteica viņai piezīmi, uz kuru viņa neatbildēja: visiem bija jautri, šķīvji lidoja no galda... Oficiants teica Evai, ka izmetīs viņu laukā. Eva viņam rupji atbildēja. Aizvainotais oficiants teica kaut ko par viņas lieko svaru, Poļna neko neatbildēja, piecēlās un iesita viņam ar krēslu”.

Pati dziedātāja pagaidām nav komentējusi sava drauga stāstīto. 


Написать комментарий

Slavenā krievu popmūzikas dziedātāja Eva Poļna?! Ar ko tad viņa slavena? Viena prasta bāba, duņka, kādu Krievijā ir miljoniem

Man viņa ļoti patīk kā dziedatāja! Brīnisķīgas dziesmas! Pareizi darīja, ka iemauca tam āzim. Ar kādam tiesībam viņš apspriež viņas svaru?!

Написать комментарий