Paaudžu sakaru nostiprināšanas projekta «Mūža atvasara» pasākumi turpināsies arī šogad

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Lēmums par to, ka projekts „Mēs kopā dzīvojam mūsu valstī” kļūs par Latvijas–Šveices sadarbības pasākumu programmas „Mūža atvasara” turpinājumu (NVO fonda dotācijas), kuras mērķis ir uzlabot senioru dzīves kvalitāti, viņu atbalsts un paaudžu sakaru nostiprināšana, tika pieņemts pēdējā 2013. gada Daugavpils novada domes deputātu sēdē.

Kā ziņoja Daugavpils novada domes Sociālā dienesta vadītāja Anna Jegorova, jaunajā projektā piedalīsies piecas pašvaldības – Daugavpils, Preiļu, Ilūkstes, Krāslavas novada un Daugavpils pilsētas pašvaldība.

„Šis Sarkanā Krusta projekts tika iesniegts Sabiedrības integrācijas fondā un 2013. gada oktobrī tika atbalstīts par kopējo summu 77 366 latu apmērā. Tādējādi ar jaunā projekta palīdzību varēs turpināt programmas „Mūža atvasara” pasākumus bērniem, cilvēkiem ar ierobežotām iespējām, senioriem, kuru mērķis ir uzlabot paaudžu sakaru nostiprināšanu”, – paziņoja A. Jegorova.

Deputāti bez papildjautājumiem un apspriešanas vienbalsīgi pieņēma lēmumu atbalstīt piedalīšanās projektā ideju un piešķirt līdzfinansējumu Ls 1 128, 26  apmērā, kā arī iekļaut šo summu Daugavpils novada domes 2014. gada budžetā.     


Написать комментарий