J.Lāčplēsis L.Straujumas kandidatūras virzīšanu Ministru prezidenta amatam vērtē pozitīvi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Latvijā turpina veidot jaunu valdību, un par Ministru prezidenta amata kandidātu tiek virzīta Laimdota Straujuma, kura nesen kļuva par „Vienotības” locekli. 

Ko no jaunās valdības, tostarp nākamā vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra, gaida Daugavpils pilsētas vadība, un kā tā vērtē L.Straujumas kandidatūras virzīšanu Ministru prezidenta amatam, jautājām Daugavpils pilsētas mēram Jānim Lāčplēsim.

„Mums ir sava programma, savs pilsētas attīstības redzējums, prioritātes, kuras noteiktas tuvākajam laikam, šī pilsētas domes sasaukuma laikam, kā arī ilgākam laikam. Ceram uz valdības aktīvākām darbībām, kas būtu vērstas uz ekonomikas sektoru. 

Straujumas kundzei ir liela pieredze, viņa zina, kas un kā notiek valsts pārvaldē un citviet. Viņa ilgu laiku ir strādājusi Zemkopības ministrijā un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā. Tas ir cilvēks, kurš saprastu mūsu pilsētas prioritātes”, atzīmēja Jānis Lāčplēsis.

Atgādināsim, ka Daugavpils pilsētas mērs 11.Saeimas vēlēšanās startēja no „Vienotības” saraksta, bet pirms 2012.gada pašvaldību vēlēšanām izveidoja savu reģionālo partiju. Savukārt L.Straujuma ziņoja, ka „Vienotības” uzaicinājumu iestāties šajā partijā saņēma pirms diviem gadiem, kad viņas kandidatūra tika virzīta zemkopības ministres amatam.
 


Написать комментарий