'Mercedes-Benz' sportiskais apvidnieks 'GLA 45 AMG'

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

"Mercedes-Benz" oficiāli atklājis kompaktā apvidus automobiļa "GLA" sportisko modifikāciju "45 GLA", kas plašākai sabiedrībai tiks parādīta nākamnedēļ notiekošajā Detroitas autoizstādē.

Vēl aizvadītā gada novembrī "Mercedes-Benz" parādīja "GLA 45 AMG" prototipu. Sērijveida modelis no tā būtiski neatšķiras.

Sērijveida "Mercedes-Benz GLA 45 AMG" aprīkots ar divlitru četrcilindru benzīna turbomotoru, kas attīsta 360 zirgspēku jaudu un 450 ņūtonmetru griezes momentu. Šis pats dzinējs ir jau pazīstams no "A45 AMG" un "CLA 45 AMG" modeļa.

Motors sajūgts ar septiņpakāpju automātisko pārnesumkārbu, kas vilkmi caur "4Matic" transmisiju novada uz visiem četriem riteņiem.

Sportiskais apvidus automobilis no vietas līdz 100 km/h paātrinās 4,8 sekundēs un maksimāli sasniedz 250 km/h. Ražotāja norādītais degvielas vidējais patēriņš ir 7,5 litri benzīna uz 100 km, bet CO2 izmešu daudzums izplūdē – 175 g/km.

Tāpat "Mercedes-Benz GLA 45 AMG" no standarta modeļa atšķiras ar sportiskāku balstiekārtu, agresīvāka veidola virsbūves dizainu un interjeru.


Написать комментарий