Daugavpils novada jaunatnei drīzumā būs savs logo un oficiāls moto

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā portāls Gorod.lv ziņoja iepriekš, no 6. novembra līdz 29. novembrim Daugavpils novada jauniešiem bija iespēja piedalīties logo un moto izveidē, kuri tiks izmantoti visos jaunatnes, kā vietējos, tā arī starptautiskajos pasākumos.

Kā portālam Gorod.lv pastāstīja jaunatnes lietu speciāliste Santa Matisāne, saskaņā ar konkursa nolikumu līdz 10. decembrim kopā tika iesniegti 20 darbi.

„Lielāko punktu skaitu ieguva 4 logo un moto skices, kuras pēc mākslinieka padoma, kurš strādā novērtēšanas komisijā, bija nosūtītas pilnveidošanai”, – komentēja A. Matisāne.

Pēc jaunatnes lietu speciālistes vārdiem šobrīd galvenās balvas pretendenti pagaidām vēl nezina, kurš no viņiem kļūs par uzvarētāju. Jaunā logo un moto prezentācija, kuri turpmāk izplatīs Daugavpils novada jaunatnes tēlu dažādos pasākumos, notiks Daugavpils novada domes telpās 22. janvārī.

Atbildot uz jautājumu, vai konkursa organizētāji ir apmierināti ar jaunatnes aktivitāti, S. Matisāne atzina, ka, protams, gribētos, lai jaunieši biežāk paustu iniciatīvu un būtu uzņēmīgāki, jo Daugavpils novadā dzīvo radoši jaunieši, kuri mācās mākslas skolās. Runājot par iesniegto darbu līmeni, jaunatnes lietu speciāliste atzīmēja, ka, spriežot pēc saņemtajām logo skicēm, var teikt, ka saņemtās idejas ir ļoti interesantas un kvalitatīvas.  


Написать комментарий