SIA „Daugavpils DzKSU” skaitītājus no V.Bojaruna garāžas pagaidām neuzstāda, bet slavē viņu par kārtības ieviešanu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

21.janvārī kārtējās SIA „Daugavpils DzKSU” notikušās preses konferencēs gaitā kļuva zināms, ka „gudrie” skaitītāji, kurus Mājokļu komitejas priekšsēdētājs un uzņēmuma kurators Vladislavs Bojaruns atveda no Vācijas un glabāja savā garāžā, dzīvokļos pagaidām netiek uzstādīti.

Atgādināsim, ka iepriekš Vladislavs Bojaruns daudz kritizēja SIA „DzKSU” un tās iepriekšējā vadītāja darbu, tostarp par to, ka uzņēmums neļāva deputātam uzstādīt no ārzemēm atvestos skaitītājus, kuri regulē ūdens temperatūru. Izrādījās, ka arī pēc V.Bojaruna iecelšanas par uzņēmuma kuratoru, skaitītāju uzstādīšana nekļuva iespējama. SIA „DDzKSU” vadītājs Jevgeņijs Oļenovs paskaidroja, ka skaitītāji, kuri reaģē uz ūdens temperatūru, masveidā netiek uzstādīti, jo uzņēmums uzstāda standarta skaitītājus.

Runājot par to, kā V.Bojaruns palīdz SIA „DDzKSU” darbā, J.Oļenovs paziņoja, ka viens no deputāta nopelniem ir par uzņēmuma darbu saņemto sūdzību skaita samazināšana. J.Oļenovs atzīmēja, ka viņam šis jautājums esot viens no svarīgākajiem. Statistikas dati liecina, ka 3 mēnešu laikā (oktobris-decembris) no iedzīvotājiem bija saņemti 2 129 rakstveida iesniegumi – sapulču protokoli, pieteikumi apkures pieslēgšanai un apkures režīma maiņai, parādnieku iesniegumi ar lūgumu sastādīt parāda apmaksas grafiku utt. Sūdzību skaits no kopējā iesniegumu skaita sastādīja 0,8%, t.i.., to bija saņemts ļoti maz, atzīmēja J.Oļenovs.

SIA „DDzKSU” vadītājs atzīmēja, ka situācija ar sūdzībām par iepriekšējo laika posmu netika analizēta, tomēr šobrīd uzņēmums strādā labi. To attīstību veicina arī V.Bojaruna padomi un priekšlikumi.
 


Написать комментарий