Radīts saldējums seksuālās dzīves uzlabošanai

foto: fedpost.ru
foto: fedpost.ru

Lielbritānijas pārtikas produktu ražotāji apvienoja savas pūles ar mērķi radīt jaunu saldējumu, kurš uzlabo saldummīļu seksuālo dzīvi.

Pēc izdevuma Daily Mail ziņām saldējuma ražotājs Yummy Yorkshire apvienojās ar kompāniju Puckett’s Pickles. Lai radītu saldo masu ar unikālām īpašībām.

Par viņu pūļu rezultātu kļuva jauna saldējuma parādīšanās, kurš pēc izstrādātāju vārdiem atdzīvinās ne tikai jūsu garšas receptorus, bet arī seksuālo dzīvi.

Īpašais šī deserta komponents ir kardamons. Šo ingveru dzimtas augu sēklas dažās kultūrās tiek uzskatītas par vielām, kuras pastiprina seksuālo tieksmi un uzbudinājumu.

Produkta aprakstā ir norādīts, ka saldējums ar garšvielām apvieno sevī austrumu un rietumu gaumju virpuli nevainojamai savaldzināšanai.
„Darbs kopā ar Yummy Yorkshire sniedza man milzīgu baudu, – saka kompānijas Puckett’s Pickles dibinātāja Sāra Puketa. – Es ar izbrīnu vēroju, kā mani čatni (tradicionālās Indijas garšvielas) pārvēršas par saldējumu. Kas varētu iedomāties, ka to var apvienot! Mūsu radītais produkts ir ļoti garšīgs”.

Bet. Ņemot vērā, ka kardamonu izmanto saaukstēšanas slimību, astmas, bronhīta, gremošanas traucējumu un pat depresijas ārstēšanā, tad jauno kārumu var pieskaitīt pie produktiem ar ārstnieciskām īpašībām, kas to ļauj lietot bez sirdsapziņas pārmetumiem.

Svētā Valentīna dienas priekšvakarā kompānija Yummy Yorkshire prezentēja vēl vairākus „debitantus”: saldējumu ar mandelēm, ugunīgo šokolādi, čili saldējumu un medus saldējumu.

Šie deserti jau tiek pārdoti Rietumjorkšīras grāfistē un ātri kļūs pieejami restorānu, lielveikalu un mazumtirgotāju klientiem.

„Mēs domājam, ka Svētā Valentīna diena ideāli iederas, lai apvienotos cilvēki, kuri vēlas dalīties ar intīmiem momentiem, un par labāko tā ieganstu var kļūt kopēja jaunā saldējuma degustācija”, – pastāstīja Yummy Yorkshire līdzdibinātāja Luīze Holmsa, kura ir atbildīga par jauno garšu izstrādi.


Написать комментарий