J. Carevs uzskata, ka apkures maksas samazināšana par 50% tagad ir tikai tehnisks jautājums 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpilieši saņēma janvāra rēķinus par apkuri, tomēr maksas samazināšanu par 50%, kā pirms vēlēšanām solīja Daugavpils domes deputāts Jevgeņijs Carevs, neieraudzīja.

Portāls Gorod.lv tautas kalpam pajautāja, kas viņam traucēja izpildīt savu solījumu.

„Daugavpils dome pieņēma visus nepieciešamos politiskos lēmumus, lai ieviestu kārtību Siltumtīklos. Ir izsludināts konkurss uz uzņēmuma vadītāja vietu, es piedalos šajā komisijā. Uz šodienu ir 4 pretendenti. No šī amata daudz kas ir atkarīgs, un es ceru, ka cilvēks, kurš uzvarēs šajā konkursā, spēs izvest uzņēmumu uz pavisam citām robežām un izpildīt tos uzdevumus, kura dome izvirzīja uzņēmuma vadītājam”, – pastāstīja Jevgeņijs Carevs.

Deputāts apstiprinoši atbildēja uz jautājumu, vai jaunais uzņēmuma vadītājs palīdzēs izpildīt deputāta solījumus. Grūti teikt, līdz kuram datumam, atzīmēja J. Carevs, un paziņoja, ka apkures maksas samazināšana ir tehnisks jautājums, jo politiskie lēmumi jau ir pieņemti, un ir atlikusi tikai to izpilde.

Kādēļ šogad Daugavpilī nepaspēja samazināt apkures maksu par 50%, mēs pajautājām vēlreiz. J. Carevs paziņoja, ka uz šo jautājumu viņš jau ir atbildējis.

 


Написать комментарий

"Uz šodienu ir 4 pretendenti. No šī amata daudz kas ir atkarīgs "

Nu ja gāzes cenu uzraiz gazprom samazinās par 70%. Lai tagad skatās tie šaurpieres, kas ievēlēja deputātu, kas pat debetu ar kredītu kopā savilkt nemāk!