Holivuda: Metjū Makkonahi zaudēja redzi straujās tievēšanas dēļ

foto: spletnik.ru
foto: spletnik.ru

43 gadus vecais aktieris Metjū Makkonahi smagi slima vīrieša lomas dēļ filmā „Dalasas pircēju klubs” zaudēja gandrīz 18 kg svara. Metjū garums sastāda 182 cm, bet viņa svars sastādīja 64 kg. Aktiera dienas uztura deva sastāvēja no diētiskās kolas, olas baltuma un vistas gabaliņa.

Turklāt Makkohani ieslēdzās savā Teksasas savrupmājā, lai iegūtu vēlamo ādas bālumu. Sešus mēnešus aktieris neizgāja ārā saulainā laikā. Turklāt slavenība atzinās, ka askētiskais dzīvesveids piespieda viņu kļūt gudrākam. Pēc kino zvaigznes vārdiem viņš sāka daudz vairāk lasīt un rakstīt, šis periods viņam kļuva par interesantu iekšēju piedzīvojumu.

Tomēr izmaiņas bija tik krasas un radikālas, ka gandrīz nenoveda līdz nelaimei. Kad Metjū svars samazinājās līdz 64 kg, viņš sāka zaudēt redzi. Tas ne pa jokam nobiedēja aktieri, un viņš pārtrauca savus eksperimentus, – vēsta eurosmi.ru.

Tagad aktieris atgriezās formā un cer, ka viņa upuri nebūs velti. Par slimā Rona Vudrufa lomu filmā „Dalasas pircēju klubs” Makkohani saņēma „Zelta globusu” un ASV kinoaktieru ģildes prēmiju, kā arī ir nominēts „Oskaram”.


Написать комментарий