Paaugstinātās pārgājības universālis 'Citroen C5 CrossTourer'

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Kompānija "Citroen" oficiāli atklājusi "C5" universāļa paaugstinātās pārgājības modifikāciju "CrossTourer". Plašākai sabiedrībai jaunais automobilis pirmo reizi tiks parādīts martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē.

"Citroen C5 CrossTourer" universālis ir aprīkots ar hidraulisko balstiekārtu "Hydractive III+" un plastmasas aizsargiem pa virsbūves perimetru. Aizmugurējai balstiekārtai tiek saglabāts konstants līmenis neatkarīgi no slodzes uz tās.

Tāpat šim paaugstinātās pārgājības universālim salīdzinājumā ar standarta modeli ir par 15 milimetriem paaugstināts klīrenss (līdz kopumā 165 mm). Šāds klīrenss tiek saglabāts, braucot ātrumā līdz 70 km/h. Savukārt, braucot ar līdz 10 km/h vai līdz 40 km/h, klīrenss ir palielināms attiecīgi par vēl sešiem vai četriem centimetriem.

Braucot lielākā ātrumā, lai samazinātu aerodinamisko pretestību, balstiekārta klīrenss tiks pazemināts. Savukārt bagāžas iekraušanas un izkraušanas atvieglināšanai klīrenss būs samazināms maksimāli, nospiežot speciālu taustiņu.

"Hydractive III+" balstiekārta būs pieejama visām "Citroen C5 CrossTourer" modifikācijām, izņemt versijai ar 115 ZS jaudīgo dīzeļmotoru. Tāpat automobilim būs pieejama navigācijas sistēma "eMyWay" un atpakaļskata videokamera.


Написать комментарий