airbaltic atklās jaunu maršrutu uz Bukaresti Rumānijā

foto: bnn.lv
foto: bnn.lv

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic 3.jūnijā uzsāks lidojumus no Rīgas uz Rumānijas galvaspilsētu Bukaresti.

Četri jaunie reisi nedēļā nodrošinās ērtu ceļošanu starp divām galvaspilsētām, kā arī tālāk uz galamērķiem Baltijā, Skandināvijā un Krievijā, portālam BNN norāda aviokompānijā.

«Jaunais maršruts būs lielisks ieguvums tiem ceļotājiem, kuri apmeklēs Rīgu un Bukaresti biznesa vai atpūtas braucieniem, papildus piedāvājot arī plašus savienojumus uz citiem mūsu galamērķiem, īpaši Ziemeļeiropā. Vasaras sezonā pārtrauksim lidojumus vairākos maršrutos, kur pieprasījums ir zemāks, kas savukārt ļaus mums uzsākt lidojumus jaunajā maršrutā,» komentē airBaltic komercdirektors Kristofs Vjate (Christophe Viatte).

airBaltic veiks lidojumus no Rīgas uz Bukaresti četras reizes nedēļā – otrdienās, trešdienās, piektdienās un sestdienās. Aviokompānija lidojumus veiks ar Bombardier Q400 NextGen lidmašīnu un lidojuma ilgums būs aptuveni divas stundas un piecdesmit piecas minūtes.

Biļešu cena abos virzienos būs sākot no 179 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

BNN jau vēstīja, ka aviokompānija šovasar plāno pārtraukt lidojumus uz Hevīzu – Balatonu zemā pieprasījuma dēļ.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.


Написать комментарий