Daugavpils novada iedzīvotājiem atkal būs iespēja tikties ar novada domes vadību

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Ceturto gadu pēc kārtas Daugavpils novada domes vadība un speciālisti rīko izbraukuma tikšanās ar vietējiem iedzīvotājiem.

Pieredze liecina, ka šī ir lieliska iespēja uzzināt par aktuālām problēmām un palīdzēt to risināšanā. Pērn Daugavpils novada pagastos notika 19 šāda veida tikšanās, kurās piedalījās teju 1 000 iedzīvotāju un tika apspriesti 180 priekšlikumi.

Pateicoties pērnā gada sapulcēm, novada domes budžetā tika ieplānoti vairāki nozīmīgi pasākumi, piemēram, logopēdu likmju ieviešana izglītības iestādēs un vasaras nodarbinātības programmas realizēšana.

Šāda veida tikšanās parasti sākas pirmajā pavasara mēnesī – martā un noslēdzas aprīļa beigās. Vietējie iedzīvotāji labprāt apmeklē šos pasākumus un uzdod dažādus jautājumus, piemēram, pērn tika daudz jautāts par pagastu ceļu stāvokli un uzturēšanu.

Šogad novada domes vadība jau tikās ar Nīcgales un Maļinovas pagastu iedzīvotājiem. Otrdien, 18.martā, novada domes vadība apmeklēs Skrudalienas, Dubnas un Višķu pagasta pārvaldes, bet 19.martā informāciju par 2013.gadā paveikto un plāniem 2014.gadam saņems Vaboles pagasta iedzīvotāji.

Pēc nedēļas, 25.martā, Daugavpils novada domes speciālisti tiksies ar Sventes iedzīvotājiem, bet 26.martā – Salienas un Demenes iedzīvotājiem. Plašāka informācija pieejama šeit.

Pēdējā tikšanās paredzēta 29.aprīlī Kalkūnes pagasta pārvaldē.


Написать комментарий