Trīs firmas pārsūdzējušas konkursu par atkritumu izvešanu Daugavpilī

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Trīs firmas ir pārsūdzējušas konkursa rezultātus par sadzīves atkritumu izvešanu Daugavpils teritorijā, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā pieejamā informācija.

28.martā tika publicēta informācija par to, ka konkursa rezultātus pārsūdzēja 3 no 5 konkursa pretendentēm – SIA „Vides pakalpojumu grupa”, AS „Spec.ATU” un SIA „Eco Baltia vide”. Konkursa rezultātus neapstrīdēja tikai pašvaldības SIA „Labiekārtošana-D”, kura piedāvāja visaugstāko cenu.

Atgādināsim, viszemāko cenu – 7,31 eiro par atkritumu kubikmetru (bez PVN) piedāvāja SIA „L&T”(Rīga). Otrajā vietā ir SIA „Vides pakalpojumu grupa”, kuras piedāvātā cena ir 7,46 eiro par kubikmetru (bez PVN), trešajā – AS „Spec.ATU” un SIA „Būvezers”, kuras pakalpojumu varētu sniegt par 8,42 eiro, bet ceturtajā vietā – SIA „Eco Baltia vide” (Jūrmala), kuras piedāvā cena ir 10,39 eiro par kubikmetru. Visaugstāko cenu (11,14 eiro) piedāvāja pašvaldības SIA „Labiekārtošana-D”.

Sūdzību izskatīšanas termiņš pagaidām netiek ziņots. Atgādināsim, ka saskaņā ar pilsētas vadības vārdiem, konkursa mērķis esot samazināt atkritumu izvešanas maksu Daugavpilī. Sākotnēji bija plānots, ka līgums ar firmu, kura nodarbosies ar atkritumu izvešanu, tiks noslēgts 2013.gadā.
 


Написать комментарий