Daugavpils Universitātes studenti atkal piedalīsies EKO skrējienā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils Universitātes (DU) Ekopadome un DU Studentu padome kārtējo reizi aicina studentus, darbiniekus un pasniedzējus piedalīties orientēšanās un erudīcijas sacensībās EKO skrējiens.

Sacensību mērķis ir popularizēt zaļo dzīvesveidu DU studentu un mācībspēku vidū, informēt par vidi saudzējošiem pasākumiem.

Palikusi tikai viena diena, lai pieteiktos skrējienam – to var izdarīt līdz 8.aprīlim, plkst.22:00. EKO skrējiens notiks 9.aprīlī plkst.17:00.

Sacensībās tiek aicinātas piedalīties DU studējošo, darbinieku un/vai mācībspēku komandas četru cilvēku sastāvā. Komandām trešdien, 9.aprīlī, no plkst.16:30 jāreģistrējas jaunā korpusa foajē. Komandā jābūt vismaz vienai daiļā dzimuma pārstāvei.

Komandu uzdevums būs pēc kartes atrast astoņas vietas Daugavpils pilsētas centrā. Katrā no kartē norādītajām vietām dalībniekiem tiks piedāvāti uzdevumi, kas ir saistīti ar konkrētu zaļā dzīvesveida jomu – ūdens, atkritumi, klimata pārmaiņas, vide un apkārtne, veselīgs dzīvesveids u.c. Komandām būs iespēja nopelnīt arī papildus punktus par foto uzdevumiem (iemūžinot papilduzdevumā noradīto objektu/-us).

Veiksmīgākā komanda saņems balvā lidojumu ar paraplānu.


Написать комментарий