“TAKA” vadītājs informēja par gaidāmo tūrisma triatlonu

foto: visitdaugavpils.lv
foto: visitdaugavpils.lv

Iepriekš portāls Gorod.lv ziņoja, ka šogad pirmo reizi Daugavpils novadā tiek organizēts tūrisma triatlons.

Daugavpils novada domes 8. aprīļa preses konferencē Tūrisma un kultūras aģentūras „TAKA” vadītājs Rolands Gradkovskis atgādināja, ka tūrisma triatlons atklās tūrisma sezonu un notiks 31. maijā.

„Izstrādāto konkursa nolikumu visi interesenti jau var atrast Daugavpils novada municipālajā portālā, turklāt jau ir sākusies pieteikumu pieņemšana”, – atzīmēja R. Gradkovskis.

Līdz 15. maijam dalības maksa tūrisma triatlonā, kura iekļauj sevī airēšanas iemaņu pārbaudi, kā arī prasmi braukt ar velosipēdu un skriet, sastādīs tikai 5 eiro. Savukārt pasākuma tuvošanās mērā dalības maksa pieaugs.

Atbildot uz jautājumu par to, kā tika aprēķināta dalības maksas summa, R. Gradkovskis paskaidroja, ka saņemtie līdzekļi kompensē divvietīgas laivas nomu (10 eiro), kura būs nepieciešama vienā no triatlona etapiem.

Zīmīgi, ka triatlonā visu dalībnieku vidū tiks trīs izspēlēti medaļu komplekti – vīriešu, sieviešu un komandu vidū (komandā noteikti jābūt vienai sievietei).

Atzīmēsim, ka pieteikumus, kuros jānorada savs vārds, uzvārds un komandas dalībnieku vārdi un uzvārdi, kā arī personas kodi, var nosūtīt pa e-pastu taka@dnd.lv. Tomēr sīkāku informāciju var saņemt Tūrisma un kultūras aģentūrā „TAKA” pēc adreses Rīgas ielā 2 (Daugavpils novada dome) vai piezvanot pa telefonu: 654 24147; 29431360.

 


Написать комментарий