Kādēļ krāsainām zeķēm ir jābūt garderobē

foto: style.rbc.ru
foto: style.rbc.ru

Tās ne tikai papildina tēlu. To lomu vīriešu garderobē var salīdzināt ar Napoleonu – kaut kas mazs, bet turklāt ļoti nozīmīgs, liela panākuma vai pilnīgas neizdošanās iemesls.

Krāsainas zeķes ir grezna, bet bīstama parādība. Daudzi iet uz to gadiem ilgi, un nenonāk nekad, bet kāds metas krāsainu strīpiņu atvarā, un izskatās pēc klauna. Bet ar jautrību un infantilismu krāsainām zeķēm nav nekāda sakara – tas drīzāk ir brieduma eksāmens.

Itālijā un Anglijā lūkojieties uz apkārtējo potītēm – šikam un drosmei, ar kuru seniori un džentelmeņi izvēlas zeķes, jākļūst par piemēru, – vēsta style.rbc.ru.

Zeķes ir parlamentārietis starp apaviem un uzvalku. Stingru krāsainu, it īpaši daudzkrāsainu zeķu izvēles noteikumu nav. Tā ir tikai gaumes teritorija, bet uz tām taupīt nav vērts.

Ja jūs esat nolēmis iegūt dendija reputāciju, tad minimums, kuru jūs varat atļauties ir Uniglo, kuru krāsu palete un kvalitāte vairākas reizes pārsniedz gaidāmo. Bet labākos eksemplārus vienmēr var atrast pie Falke, Marcoliani un Paul Smith.

Zeķes nedrīkst būt caurspīdīgas. Pārmērīga tieksme uz neilonu sasprindzina uzmanību.

Brūni apavi labāk izturas pret eksperimentiem ar zeķēm. Lakoti apavi nav piemēroti valkāšanai. Galvenais noteikums – siltus toņus kombinējiet ar siltiem, bet aukstus – ar aukstiem. Ja apaviem ir faktūra un daudz detaļu, jūs varat atļauties raibas zeķes.

Pie šokolādes krāsas apaviem piestāvēs smaragdzaļas zeķes.

Pie rudām – vīstošas dabas krāsās, no olīvzaļas līdz dzeltenbrūnai.

Konjaka krāsas apavi labi izskatās ar bordo un rubīna krāsas zeķēm.

Melnām kurpēm piestāv piesātināti zilas zeķes.

Vislabāk eksperimentus ar zeķēm iztur klasiskie apavu modeļi ar novalkāšanas pazīmēm. Turklāt tas ir lielisks paņēmiens valkāt klasiskos apavus ikdienā.

Pāreja no vienkāršām melnām vai pelēkām zeķēm uz spilgtām ir kaut kas līdzīgs kvantu lēcienam, tādēļ var sākt ar tradicionāliem vīriešu rakstiem rombu vai sīku zirnīšu veidā.

Kopumā pastāv divi zeķu kombinēšanas veidi ar uzvalku. Pirmais – kombinēt zeķes ar kādu citu apģērba priekšmetu vai aksesuāru. Tā var būt kaklasaite, krekls, pulksteņa siksniņa. Komplekts izskatīsies pabeigts un harmonisks.

Otrais – mērens smart casual plus drosmīgs elements zeķu veidā. Izskatās interesanti, bet jūs joprojām atrodaties drošās robežās. Zeķes biljarda vadmalas krāsā būs vietā pat konservatīvā darījumu vidē. Bet, piemēram, sarkanas zeķes piešķir enerģiju pelēki – melnam vai zilam komplektam.

Ļoti artistisks variants – ceriņkrāsas zeķes ar klasisku pelēku uzvalku.

Ja uzvalks ir ideāls un labi piestāv apaviem, viss jūsu tēls ziņo, ka jūs zināt noteikumus tik labi, ka varat tos pārkāpt.


Написать комментарий