Daugavpils novada jaunieši vēl tikai dažu dienu laikā var pieteikties konkursam „Uzlabosim savu ikdienu!”

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldes jaunatnes lietu speciālisti atgādina, ka novada jaunieši vēl tikai dažu dienu laikā var pieteikties dalībai konkursā „Uzlabosim savu ikdienu!” un saņemt 715 eiro projekta realizācijai.

Jāatzīmē, ka minētā konkursa ietvaros tiks atbalstītas aktivitātes, kuras ir saistītas ar lietderīgā brīvā laika pavadīšanai nepieciešamā inventāra iegādi jauniešu pulcēšanās vietām (centriem), jauniešu pulcēšanās vietu (centru) labiekārtošanu un tehnikas iegādi, pasākumu (apmācību) organizēšanu, kas veicinātu jaunu prasmju un iemaņu apguvi un socializēšanos starp jauniešiem. Viena projekta maksimālā atbalstāmā summa ir 715 eiro (kopējais balvu fonds – 3 575 eiro).

Interesentu pieteikumi iesniedzami līdz 30.aprīlim.

Atgādināsim, ka pērn projektu konkursa „Uzlabosim savu ikdienu!” ietvaros atbalstu (500 latus jeb 711,44 eiro) saņēma 4 projekti – Nīcgales jauniešu grupas projekts „Otrā vingrošanas stieņa dzīve”; „Mēs esam par aktīvu jaunatni!”, kura ietvaros Višķu pagasta jaunieši iegādājās sporta inventāru; Višķu pagasta jauniešu organizācijas ideja „Smile for Life” ar nosaukumu „Labāk zāģēt nekā brāķēt”, kā arī Vaboles jaunatnes organizācijas „Ļepetnīks” projekts „Uzlabosim sporta kultūru”.


Написать комментарий