Timošenko: Mēs esam sagūstījuši Putinu un dzīvu viņu neatlaidīsim

foto: rusevik.ru
foto: rusevik.ru

Vladimirs Putins ir ukraiņu ķīlā un dzīvs, politiski dzīvs, viņš netiks atbrīvots. Tā paziņoja Ukrainas prezidenta amata kandidāte, partijas "Tēvzemei" līdere Jūlija Timošenko, uzstājoties ciematu, pilsētu un pilsētu domes, vietējo pašvaldību priekšsēdētāju kongresā, raksta ārvalstu mediji.

"No brīža, kad Putins spēra kāju Krimas teritorijā, viņš nonāca slazdā, no kura viņam netikt laukā. Mēs, ukraiņi, viņu notvērām – dzīvu, politiski dzīvu, mēs viņu nelaidīsim, no divām pusēm mums notiek Krievijas autoritārā režīma likvidēšana"- teica prezidenta amata kandidāte.

Timošenko uzskata, ka tieši pateicoties Ukrainai, pasaule "jau redz Krievijas prezidentu, kā galveno ienaidnieku pasaules mērogā, kas apdraud visas pasaules stabilitāti."

Ziņu aģentūra "IA Regnum" raksta, ka Jūlija Timošenko savu prezidenta kampaņas veido, balstoties uz skarbu kritiku pret Krieviju un tās līderi.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins tiešajā ēterā 17.aprīlī, apspriežot prezidenta vēlēšanas Ukrainā, un kandidātus, sacīja: "Es pazīstu Timošenko personīgi, lai gan viņa aicina iznīcināt krievus ar kodolieročiem, es uzskatu, ka tas ir saistīts ar emocionālu sabrukumu. Mēs esam labi pazīstami ar viņu."

Pirmstermiņa prezidenta vēlēšanas Ukrainā, kas notiks 25.maijā.


Написать комментарий