Virtuve ir seksuālākā vieta pēc guļamistabas

foto: mygazeta.com
foto: mygazeta.com

Saskaņā ar Lielbritānijā veiktās socioloģiskās aptaujas rezultātiem virtuve trešdaļai valsts iedzīvotāju rada erotiskākās sajūtas pēc guļamistabas: šāds cilvēku skaits nosauca virtuvi par otro seksuālāko istabu.

29% ir pārgājuši no vārdiem uz darbībām, tas ir, vismaz reizi ir nodarbojušies ar seksu virtuvē vai vēlas to regulāri.

Starp citu, seksuāla ir arī virtuves izmantošana pēc tās tiešās misijas. Piemēram, 17% aptaujāto uzbudinās pēc tam, kad mīļotais cilvēks viņus ir pabarojis ar garšīgu ēdienu. Sadzīves uzbudinātāju reitinga 2. vietā (11%) ir pašu roku paveiktais darbs (visdrīzāk runa ir par sievietēm, kuras uzbudina vīrieši, kuri prot kaut ko darīt mājās), bet 3. vietā – mājas uzkopšana (9%), – vēsta ruconnect.co.uk.

Kad sociologi aptaujāja cilvēkus, kādēļ viņi uzskata virtuvi par tik erotisku, viņiem visbiežāk atbildēja, ka virtuve „ir mājas sirds, kurā tiek pagatavots ēdiens” un tas, ka „ceļš uz jūsu otrās puses sirdi iet caur vēderu”. Tomēr 49% aptaujāto par seksuālāko dzīvokļa daļu nosauca guļamistabu.

Pats pārsteidzošākais ir tas, ka pēc Lielbritānijas iedzīvotāju domām prasme gatavot ēdienu ir pievilcīgāka cilvēka īpašība nekā iespaidīgs konts bankā vai skaists ķermenis. Tā kā angļu virtuve tradicionāli ir viena no negaršīgākajām pasaulē, britu pieķeršanās cilvēkiem, kuri prot labi gatavot, ir pilnīgi saprotama.


Написать комментарий