Auto un mājputna sadursmē vista izrādās stiprāka

foto: boxing-do.com
foto: boxing-do.com

Kāds ķīnietis ar savu Japānā ražoto automašīnu, braucot ar vairāk nekā 100 kilometrus stundā lielu ātrumu, notriecis vistu. Pateicoties nekvalitatīvajam automašīnas bamperim, putns brīnumainā kārtā sadursmē izdzīvojis, ziņo laikraksts «The Daily Mail».

36 gadus vecais ķīniešu vadītājs sēdējis pie savas «Toyota Corolla» stūres un traucies ar ātrumu 110 kilometri stundā, kad viņa priekšā uz ceļa negaidīti izskrēja vista.

«Es vēl mēģināju nobremzēt, jo man ļoti patīk dzīvnieki un es nekādā gadījumā nevēlējos to nogalināt,» notikušo atcerējās vadītājs. «Pēc sadursmes man bija nelaba dūša, domāju, ka esmu vistu jau nosūtījis pie viņas senčiem.»

«Es apturēju auto, aizgāju līdz tā priekšpusei un pamanīju, ka tur ir caurums, no kura ārā rēgojās vistas kājas. Sākumā domāju, ka tā ir mirusi, taču jau pēc brīža izdzirdēju klusu klukstēšanu,» turpināja autovadītājs. «Vista bija apjuksi, tai bija paplukušas spalvas, bet citādi tai pilnīgi viss bija kārtībā.»

«Šis negadījums ir ļoti laba reklāma vistu izturībai un ļoti slikta reklāma tam auto, ar kuru es braucu,» sacīja vīrietis. Vēlāk gan noskaidrojies, ka minētais bampers nav bijusi ražotāja oriģināldaļa, bet gan lēta ķīniešu kopija.

 

 


Темы: , , , ,
Написать комментарий