Holivudas vecpuisis Klūnijs varētu apprecēties jau rudenī

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Tikai gadu pēc iepazīšanās un piecus mēnešus pēc izteiktā bildinājuma Holivudas iekārojamākais vecpuisis Džordžs Klūnijs vedīs pie altāra savu izredzēto – Beirutā dzimušo advokāti Amalu Alamudinu, raksta "kasjauns.lv".

Pāris iepazinās aizvadītā gada septembrī labdarības pasākumā. Runā, ka Klūnijs un Alamuddina iepazīšanās gadadienu plānojot atzīmēt ar kāzām – jau šā gada septembrī. "Ja viss noritēs kā plānots, Amala un Džordžs kļūs par vīru un sievu pēc nepilniem pieciem mēnešiem," izteicies kāds anonīms jaunā pāra draugs.

Klūnijs, kurš šā gada 6. maijā nosvinēja savu 53. dzimšanas dienu, pasniedzis sev visnotaļ neparastu dāvanu – no šī brīža viņš ir gatavs pavisam citādai dzīvei nekā līdz šim. Vēsts par saderināšanos pārsteidza simtiem un tūkstošiem viņa talanta cienītāju visā pasaulē, jo pārliecinātais vecpuisis bija radījis iespaidu, ka nekad vairs neprecēsies un ģimeni nedibinās.

Kāds no Klūnija draugiem pastāstījis, kā īsti aizsākās šis mīlasstāsts. Aktierim bija jāpiedzīvo barga vērtēšana pirms Amala piekrita ar viņu doties uz randiņu aizvadītā gada rudenī. "Viņš Amalu aicināja trīs reizes, līdz viņa beidzot piekrita," norāda ģimenes draugs. "Viņas libāniešu ģimenei tradīcijas ir ļoti svarīgas, tāpēc Amala konsultējās ar vecākiem pirms piekrita ar Džordžu aiziet uz randiņu."

Paziņa norāda, ka darot ģimenei zināmu, ka satiksies ar Klūniju, Alamudina izrādījusi cieņu saviem vecākiem. Arī Džordžam bija jārīkojas tāpat, kad viņš bija izlēmis, ka ir gatavs attiecību nākamajam etapam.

Pirms Amalas rokas lūgšanas un 7 karātu briljanta gredzena pasniegšanas, Džordžs devās līdzi savai izredzētajai uz Dubaiju, lai satiktos ar viņas pusbrāļiem Sameru un Ziadu, māsu Talu un tēvu Ramziju.

Ar Amalas mammu, Londonā dzīvojošo redaktori Bāriju viņš ticies vairāk nekā ar tēvu, pensijā esošo ceļojumu aģentūras "Cosmo" īpašnieku.

Šogad Klūnijs neapmeklēja neskaitāmās "Oskara" balvu ceremonijas ieskaņas ballītes un "afterparty" burziņus, jo gatavojās doties uz Londonu pie Amalas, lai pēc tam abi kopā lidotu uz Dubaiju.

"Šis ceļojums bija kā Džordža netiešs apliecinājums tam, ka viņa nodomi ir nopietni pirms viņš lūdz viņas roku," apliecina paziņa. Brauciena laikā Klūnijs pierādījis izredzētās ģimenei, ka ir kas vairāk par izskatīgu kinozvaigzni. "Uz Amalas tēti daudz lielāku iespaidu atstāja Klūnija iesaistīšanās politiskajās aktivitātēs un cilvēktiesību jautājumos nekā viņa slava un turība. Ramzijs labāk vēlas, lai viņa meita ir kopā ar pusi, kuram ir galva uz pleciem un nav naudas, nekā ar pusi, kuram ir nauda, bet trūkst prāta."

Džordžs draudzenes roku un sirdi lūdza 22. aprīlī restorānā, bildinājumu izsakot, nometies uz viena ceļa. Lai gan Džordžs izturējās kā īsts džentlmenis, iepazīstoties ar Amalas ģimeni, par saderināšanos tā uzzināja no preses, nevis no meitas un nākamā znota personīgi. Par Lielo Dienu pārim viss vēl nav izlemts.

"Džordžs nevēlas lielas svinības, bet viņš īsti neizprot, ka "nelielas" kāzas libāniešu ģimenes skatījumā ir aptuveni 200 viesiem," smejas pāra draugs. "Man šķiet, ka viņi sarīkos mazākas svinības, nekā cer Amalas ģimene un tas apbēdinās daudzus libāniešu radiniekus."

Jā pāris gatavojas laulāties ASV vai Anglijā, "Džordžam vajadzētu sarūpēt privātās lidmašīnas, lai atvestu visus aicinātos viesus," norāda paziņa. Amalas vecāki, brāļi un māsa vēlas, lai "viņa būtu laimīga un šobrīd Amala izskatās vislaimīgākā, kādu viņi to jebkad redzējuši."

Klūnija kolēģis un draugs, aktieris Mets Deimons teic: "Man prieks, ka viņš sastapa Amalu; ka viņi ir tieši tik laimīgi, kā šobrīd ir. Viņš ir to pelnījis!"


Написать комментарий