Pamela Andersone atkal izskatās pēc seksbumbas

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Amerikāņu modele un aktrise Pamela Andersone, kura savulaik kļuva slavena, pateicoties seksīgas glābējas lomai kulta seriālā Baywatch, pēdējā laikā demonstrēja īstas lēdijas stilu, taču kārtējo reizi apliecinājies, ka veci ieradumi nezūd.

Jau kopš pašiem karjeras pirmsākumiem Pamela savu raženo krūšu, blondo matu un pikanto tērpu dēļ dēvēta par seksbumbu, taču aizvadītā gada rudenī viņa krasi mainīja savu stilu, nogrieza zeltainās cirtas un sāka tērpties elegantās drānās.

Pāris mēnešu laikā viņai izdevās beidzot atkratīties no deviņdesmito gadu seksbumbas birkas, ko ilgu laiku viņai piekarināja ne tikai mediji, bet arī sabiedrība, taču šonedēļ viņa pārsteigusi pasauli, atgriežoties pie vecajiem ieradumiem.

Montekarlo šonedēļ norisinājusies World Music Awards apbalvošanas ceremonija, kuras vadīšana uzticēta Pamelai, un pasākumā viņa ieradusies žilbinošā seksbumbas izskatā.

46 gadus vecā Andersone savu īso zēngalviņu bija paslēpusi zem blondas un kuplas parūkas, ķermeni iespīlējusi šaurā kleitā ar lielu dekoltē un seju noklājusi ar pamatīgu grima kārtu, tā radot iespaidu, ka viņa izkāpusi no deviņdesmitajiem gadiem.


Написать комментарий