Daugavpils novadā jau piektdien sākas lielās muzikālās brīvdienas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka Daugavpils novada pašvaldības aģentūra „TAKA” aicina izbaudīt vasaru, pavadot to lustīgā un muzikālā gaisotnē Višķu estrādē. Muzikālo pasākumu cikls sākas jau rīt, 30.maijā.

Daugavpils novada pašvaldības aģentūras „TAKA” vadītājs Rolands Gradkovskis paziņoja portālam Gorod.lv, ka muzikālās vasaras ietvaros ikviens varēs atrast savai gaumei piemērotāko izpildītāju un izdejoties jautrā zaļumballē.

Sākot ar 30.maiju, visas vasaras garumā, katra mēneša pēdējā piektdienā no plkst.21:00 līdz 03:00 ikviens tiek laipni gaidīts Višķu estrādē, kur ikviens varēs baudīt mūziku un dejas kopā ar Latvijā populārām un iemīļotām grupām. 30.maijā vasaru ieskandinās grupa "Galaktika", kura jau vairākus gadus pēc kārtas ir ieguvusi Latvijas populārākās šlāgermūzikas grupas titulu. Pasākuma sākums plkst.21:00.

23.jūnijā lustēsimies lielajā Līgo pasākumā, kurā kopā ar dažādiem iemīļotiem izpildītājiem, Višķu pagasta jaukto kori, folkloras kopām un deju kolektīviem godināsim latgaļu Līgo svētku tradīcijas. Pasākuma sākums plkst.18:00.

Savukārt 25. jūlijā ikviens vasaras baudītājs no plkst.21:00 tiek aicināts uz zaļumballi līdz rīta gaismai grupas "Gints un es" pavadībā.

Muzikālās vasaras izskaņā - 29. augustā - dzīvās mūzikas festivāls ar Juri Ostrovski no grupas “Patrioti.lg”, kurā būs iespējams dzirdēt Latgalē iemīļotu izpildītāju kompozīcijas dzīvajā skanējumā. Pasākuma sākums plkst.21:00.

Ieejas biļešu cenas ir 3-3,5 eiro.


Написать комментарий