Kādēļ saslima Žanna Friske

foto: ria.ru
foto: ria.ru

Populārās dziedātājas Žannas Friskes tēvs sniedza interviju. Viņš pastāstīja par to, ka tuvinieki nesaka viņam visu taisnību par mākslinieces stāvokli, kā arī pieņēma, ka viņa meita ir saslimusi skaudības un melnās maģijas dēļ.

Žannas Friskes tēvs kļuva par raidījuma „Tiešais ēters” dalībnieku. Viņš pastāstīja jaunumus par populārās dziedātājas veselības stāvokli. Pēc viņa vārdiem Žanna atveseļojas, viņai blakus atrodas tuvi cilvēki: mamma, vīrs un dēls. Tomēr kā atzīmēja Žannas tēvs, tuvinieki cenšas viņu saudzēt un tādēļ patiesību par meitas pašsajūtu viņam nestāsta. Viņam nākas veltīt lielas pūles, lai uzzinātu jaunumus par Žannu, – vēsta dni.ru

Turklāt tēvs dalījās ar auditoriju ar domām par to, kādēļ viņa meita saslima. Viņš domā, ka vainojama skaudība un … melnā maģija. Atgādināsim, ka iepriekš Friskes tēvs neizslēdza iespēju, ka meita atgriezīsies dzimtenē. „Žanna ir noilgojusies pēc dzimtenes. Un vasarā viņa atbrauks uz Maskavu. Visdrīzāk dzīvos mūsu ārpilsētas mājā: viņai un Platonam ir nepieciešams svaigs gaiss”.

Dziedātāja un viņas tuvinieki dzīvo privātā kotedžā, kuru viņiem palīdzēja noīrēt draugi. Kopā ar vīru Dmitriju Šepeļevu un dēlu Platonu Žanna iet pastaigās, uz pārtikas veikalu, bērnu laukumu, dažkārt laulātie apmeklē kafejnīcu vai restorānu. Friske ir sākusi atbildēt uz telefona zvaniem.

„Ārsti viņai jau daudz ko atļauj. Katru dienu Žanna nodarbojas ar ārstniecisko fizkultūru, peldas mājas baseinā kopā ar dēlu. Pateicoties tam, viņa ir notievējusi, viņai jau gandrīz nav tūskas, kura parādījās slimības laikā”, – pastāstīja Žannas tēvs un piebilda, ka meitai patīk skatīties vēsturiskas filmas un zīmēt ainavas.

Atgādināsim, ka dziedātāja daudzus mēnešus cīnās ar galvas smadzeņu audzēju. Pēc dažiem datiem runa ir par IV stadijas vēzi. Pati māksliniece uzskata savu briesmīgo diagnozi par pārbaudi, nevis sodu. Viņa līdz pēdējam brīdim neziņoja par savu diagnozi, kura skan kā spriedums, tuviniekiem.


Написать комментарий