Balvu novada pašvaldībā viesojas Ludzas novada pašvaldības pārstāvji

foto: balvi.lv
foto: balvi.lv

28.maijā Balvu novada pašvaldība uzņēma ciemiņus no Ludzas - Ludzas novada Domes priekšsēdētāju Alīnu Gendeli, Ludzas novada domes priekšsēdētājas vietnieku Edgaru Mekšu, Ludzas novada pašvaldības izpilddirektoru Sergeju Jakovļevu un Ludzas novada domes deputātus, ziņo Balvu novada portāls.

Viņi novada pašvaldībā iepazinās ar vispārēju Balvu novada pašvaldības darbu. Ciemiņus interesēja arī ūdenssaimniecības un apsaimniekošanas jautājumi Balvu novadā, par ko viņiem pastāstīja p/a „San-tex” direktors Uldis Sprudzāns.
Tālāk apmeklēja vairākas iestādes - Balvu pamatskolu, kur vairāk iepazinās ar izglītības nozari novadā un labajiem prakses piemēriem. Pēc tam viesi devās uz Vīksnas pagastu, kur vairāk iepazinās ar pagasta dzīves organizēšanu. Vīksnas pagasta pārvaldniece Gunta Raibekaze kopā ar saviem darbīgajiem pagasta ļaudīm bija sagatavojusi jauku un sirsnīgu uzņemšanu. Ar skaistu dziesmu un vijoļspēli priecēja Evelīna Pipcāne un Guntas Grāmatiņas vadītās dāmu deju grupas meitenes.

Atpakaļ ceļā piestāja Balvu Ziemeļlatgales biznesa centrā, kur nedaudz iepazinās ar pašu centra darbību un apskatīja SIA "Eco Fabrika" ražotni.
Ciemiņus no Ludzas ieinteresēja arī „Latvijas Samariešu apvienības" īpašais aprūpes auto. Viesi apskatīja gan pašu automašīnu, gan uzdeva interesējošos jautājumus Karīnai Vecajai, Samariešu apvienības Balvu nodaļas vadītājai.
Noslēgumā ciemiņi apmeklēja vēl Balvu peldbaseinu.


Написать комментарий