Jeep atkal sūtīs uz piestrādi deviņu pārnesumu „automātu” ZF

foto:  thetruthaboutcars.com
foto: thetruthaboutcars.com

Kompānija Jeep ir paziņojusi par nodomu atkal modernizēt deviņu pakāpju automātisko transmisiju ZF, kura tiek uzstādīta Cheroke modelim.

Tamdēļ kompānija grasās atsaukt aptuveni 100 tūkst. modeļa eksemplāru, kuri ir izlaisti līdz šā gada 5. maijam. Tiks atjaunots automobiļu programmnodrošinājums, kurš ir atbildīgs par transmisijas darbu. Standarta situācijā tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes, bet dažiem automobiļiem būs jākalibrē „automāta” darbība, kuras laikā automobilim 100 minūtes būs jāveic izmēģinājumi uz ceļa, – ziņo livecars.ru.

Kompānijā saka, ka transmisijas piestrāde nebūs nepieciešama visiem pārdotajiem automobiļiem. Tomēr, ja automašīnas īpašnieks nav apmierināts ar „automāta” darbību, pārbaude tiks veikta bez maksas.

Jeep Cheroke ASV tirgū nonāca 2013. gada oktobrī. Pirms tam modeļa izlaidums tika aizturēts gandrīz uz gadu automātiskās ZF pārnesumkārbas un četru cilindru benzīna dzinēja mijiedarbības problēmu dēļ. Tomēr šo problēmu neizdevās pilnībā atrisināt: septembrī ASV Ceļu drošības aģentūras (NHTSA) portālā parādījās 30 sūdzības par jauno Jeep Cheroke, puse no kurām attiecas uz nekorektu deviņu pakāpju transmisijas darbu.


Написать комментарий