Jūliju Volkovu kritizē par krūtīm

foto: krichevsky.info
foto: krichevsky.info

Bijusī grupas „Tatu” dalībniece Jūlija Volkova piedalījās provokatīvā vīriešu žurnāla Playboy fotosesijā. Uz žurnāla vāka viņa pozē daļēji atpogātā korsetē, kura atkailina viņas krūtis. Dziedātāju kritizē par viņas krūšu retušu.

Atzīmēsim, ka fotosesija izrādījās visai stilīga un nebija vulgāra. Visas fotogrāfijas ir melnbaltas. Volkova, neskatoties uz savu skandalozo imidžu, pateicoties stilistiem, žurnāla fotogrāfijās izskatās kā pašpietiekama sieviete, kura gūst baudu no sava dzīvesveida, – vēsta dni.ru.

Uz žurnāla vāka Volkova pozē neparastā melnā cepurē un melnā pusatvērtā korsetē, no kuras burtiski izspiežas krūtis. Šajā melnbaltajā un pelēkajā telpā izdalās tikai mākslinieces sarkanās lūpas. Protams, īpašu vīriešu uzmanību izpelnījās dziļais Jūlijas dekoltē. Un te sievieti skāra kritikas krusa.

Lieta apstāklī, ka vāka fotogrāfiju cienītāji izplatīja interneta tīklā. Ne visi vīrieši priecājās par apaļīgajām Volkovas formām. Atradās tie, kuri apšaubīja Jūlijas krūšu izmēra dabīgumu, bet daži paziņoja, ka dziedātāja foto redaktorā ir apstrādāta tā, ka viņu ir grūti pazīt. Runājot par krūtīm, pēc kritiķu domām tās izskatās nedabiski. Kā pret šiem komentāriem izturas Volkova, nav zināms.

Viņa sniedza interviju aktierim Konstantīnam Krjukovam, kurš ar viņu parunāja žurnāla ietvaros. Viņa sūdzējās par nepieklājīgiem piedāvājumiem, kurus viņa periodiski saņem: „Es nesen lidoju no Kijevas, kad Ukrainā aizliedza iebraukt Krievijas vīriešiem. Un lidmašīna bija pilna ar šiem vīriešiem, kurus neielaida Ukrainā. Visi bija piedzērušies. Un viens apsēdās man blakus un sāka: kā jūs sauc, ko jūs darāt šovakar, varbūt tiksimies … Es saku: jums pirkstā ir laulību gredzens. Bet viņš: nu un tad, mēs taču vienkārši nodarbosimies ar seksu. To es nevaru saprast: kā vīrieši var nodarboties ar seksu bez mīlestības? Un kā sievietes ar to nodarbojas par naudu vai vērtīgām dāvanām? Jo īstam vīrietim galvenajam jābūt iekarot sievieti. Vispār tas viss ir nepatīkami”. 


Написать комментарий