Pastāvīgu vandālisma aktu dēļ daugavpilieši var zaudēt dažus labumus 2

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā portālam Gorod.lv paziņoja Daugavpils Komunālās saimniecības pārvaldes tehniskais direktors Teodors Binders, pilsētā turpinās vandālisma akti, tādēļ, iespējams, tiks pieņemts lēmums neatjaunot vienu no pilsētas pludmalēm.

T. Binders pastāstīja, ka Šūņu ezera krastā pie 7. vidusskolas, kur ir iekārtota jaunā pludmale un izbūvēts jauns ceļš uz to, aizvadītajā nedēļā tika uzstādītas biotualetes un ģērbtuves. Vandāļi iemeta visu pludmales aprīkojumu ūdenī, bet ceturtdien viss tika atjaunots, bet brīvdienu laikā viss aprīkojums atkal tika ievilkts ūdenī.

„Diemžēl daži mūsu pilsētnieki neprot atpūsties. Pludmales aprīkojuma atjaunošanai ir nepieciešami izdevumi. Šādu vandāļu dēļ ne tikai rodas budžeta zaudējumi, bet cieš arī cilvēki, kuri nevar atpūsties labiekārtotās pludmalēs. Ja šādi vandālisma akti pie Šūņu ezera atkārtosies, iespējams, pieņemsim lēmumu no šejienes izvest biotualetes un ģērbtuves. Ja cilvēki neprot lietot to, ko viņiem izveido, mēs negrasāmies veltīgi tērēt nodokļu maksātāju naudu”, – pastāstīja Teodors Binders.

Tāpat atzīmēsim, ka aizvadītajās brīvdienās Daugavpilī tika veikti vēl vairāki vandālisma akti. Saskaņā ar VUGD datiem 31. maijā un 1. jūnijā pilsēta sadega vēl 4 biotualetes – trīs Raiņa ielā un viena Parādes ielā. Par aizdegšanās iemesliem netiek ziņots, bet ir saprotams, ka diez vai runa ir par tualešu pašaizdegšanos.



Написать комментарий

Tā ir kultūra,ko atnesa atbrīvotāji.

Kāds tur brīnums, ja lielākā daļa Daugavpils iedzīvotāju ir ārzemnieki...

Написать комментарий