R.Eigims: Šī gada Daugavpils izrotājums ar puķēm atpaliek no iepriekšējo gadu izrotājuma

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā zināms, vizuālajam izskatam ir liela loma, jo pirmais iespaids ir svarīgs turpmāko attiecību attīstībai, un tas attiecas gan uz cilvēkiem, gan uz pilsētām.

Pirmdien, 2.jūnijā, Daugavpilī sākās pasākumi Pilsētas svētku ietvaros. Kārtējo dzimšanas dienu Daugavpils svin pilsētnieku un viesu kompānijā – plānots, ka pasākumus apmeklēs 8 dažādu valstu delegācijas.

Pēc XI Saeimas deputāta un bijušā pilsētas mēra Riharda Eigima domām, šī gada Daugavpils izrotājums ar puķēm atpaliek no iepriekšējiem gadiem.

Cerams, ka Daugavpils vadība nav izrotājusi pilsētu ar puķu piramīdām un piekarināmiem puķu podiem kādu nopietnu iemeslu dēļ.

Vēlot ticēt, ka tas nav saistīts ar negatīvu attieksmi un iepriekšējās vadības darītā nepieņemšanu. Protams, var kaut kam nepiekrist, bet jāatzīst, ka bija arī labas idejas, piemēram, tika veidotas puķu kompozīcijas lietussarga vai taureņa veidā, puķu kompozīcija pilsētas ģerboņa veidā, pie kuras fotografējās daudzi pilsētnieki un viesi.

Manuprāt, uz puķēm nav jātaupa. Nezinu, kāda naudas summa šim mērķim ir paredzēta šogad, bet Daugavpils izrotājums ar puķēm šogad atpaliek no tā, kas bija paveikts iepriekšējos gados. Iespējams, kaut kas vēl tiks darīts, tādā gadījumā ar puķu iestādīšanu ir jāapsteidzas, jo Pilsētas svētki ir sākušies.

Daudz tika runāts par nesen notikušo biznesa forumu, investīcijām, kuras, iespējams, tiks ieguldītas mūsu pilsētā, taču nav jāaizmirst arī par sīkumiem.

Ja mēs vēlamies piesaistīt viesus, mums jāiegulda līdzekļi un jāizmanto visas iespējas, lai viņus ieinteresētu”, ir pārliecināts R.Eigims.


Написать комментарий