Slavenības nēsā kreklus ar pašu bildēm

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Psihologi to vienmēr ir teikuši, ka jāsāk ar sevis paša mīlēšanu, tad arī citi jūs mīlēs. Lūk, slavenības, kas izgājušas ielās krekliņos, uz kuriem ir pašu fotogrāfija vai uzrakstīts savs vārds.

Nesen aktieris Breds Pits ar dzīvesbiedri Andželinu Džoliju un kuplo bērnu pulciņu redzēts Losandželosas lidostā. Aktieris bija tērpies gaišā uzvalkā, zem kura uzvilcis baltu t-kreklu ar kāda pārīša zīmējumu uz tā. Zīmētie cilvēciņi ļoti atgādina Džoliju un Pitu. Pārītis ir sadevies rokās, dāmai ir tumši mati tāpat kā Andželinai, bet vīrietim galvā naģene, kādu bieži nēsā arī Breds.

Džolijas un Pita bērni bieži mēdz pārsteigt vecākus ar pašu darinātām dāvaniņām. Šo zīmējumu, ko aktieris uzdrukājis uz krekla, darinājusi viņa jaunākā meita – piecus gadus vecā Vivjena.

Amizantu bildīti savā „Twitter” blogā pirms pāris gadiem publicējis komēdijas „Viens pats mājās” aktieris Makolijs Kalkins. Viņš bija tērpies t-kreklā ar aktiera Raiena Goslinga attēlu uz tā. Taču Goslingam mugurā redzams t-krekls ar Makolija bildi.

Pozējot šai fotogrāfijai, Kalkins piedevām rokās tur krūzīti, uz kuras zīmēta karikatūra ar viņu un citiem grupas „The Pizza Underground” mūziķiem.

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone vienmēr sevi mīlējusi, tāpēc arī viņas plašajā garderobē ir pa kādam krekliņam ar pašas fotogrāfiju. Sevi ļoti mīl arī reperis Kanje Vests. Viņš pat sevi pielīdzina Dievam, dēvējot nedaudz pārveidotā vārdā – „Yeezus”. Viņam ir arī krekliņi un sporta jakas, uz kurām lasāma viņa iesauka.


Написать комментарий