Latgales partijas dāsnums: zīmēšana, mūzikas klausīšanās un fotografēšanās – bez maksas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā jau zināms, uz 1. jūniju plānoto Latgales partijas pasākumu, kurš veltīts Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai, sabojāja lietus.

Neskatoties uz to, ka „tehnisku iemeslu dēļ” tradicionālo 1. jūnija pilsētas pasākumu vadībai izdevās pārcelt uz darba dienu, 3. jūniju, partijas pasākumam nebija lemts norisināties tā, kā tika plānots.

Bet Latgales partija nolēma neatkāpties, jo krītiņi zīmēšanai Rīgas ielā acīmredzot ir nopirkti, bet vēlēšanu reklāmas produkcija – sagatavota. Otrais mēģinājums pārliecināt pilsētniekus par to, ka Latgales partijai jābūt pārstāvētai ne tikai Daugavpils domē, bet arī Saeimā, notiks 14. jūnijā.

Kā teikts oficiālajā partijas paziņojumā, pilsētniekus aicina kopā izkrāsot Rīgas ielu ar krāsainiem krītiņiem, laist ziepju burbuļus, baudīt mūziku, kā arī nofotografēties bez maksas. 

Atzīmēsim, ka partijas izvēlētā taktika priecēt pilsētniekus pirms vēlēšanām ne tikai ar solījumiem, bet arī dāvanām, nav jauna un jau pārbaudīta ar citu partiju pieredzi, kuras ir nodrošinājušas sev vietas likumdošanas orgānos, pateicoties gaisa baloniem, mūzikas diskiem, pildspalvām un maisiņiem ar partijas logotipu, kuras tika pasniegtas pilsētniekiem svarīgos svētkos.


Написать комментарий