Boriss Gračevskis nosaucis īstos šķiršanās ar 27 gadus veco sievu iemeslus

foto: onlynew.info
foto: onlynew.info

Vēl pirms gada kinožurnāla „Jeralaš” veidotāja personīgā dzīve neradīja lielu interesi. 64 gadus vecais Boriss Gračevskis nerunāja par attiecībām ar jauno sievu un publikai nerādīja savu jaundzimušo meitu.

Nevar teikt, ka ziņa par šķiršanos pārsteidza Gračevska fanus, jo lielā vecuma atšķirība ar laiku lika sevi manīt. Anna ne vienu reiz stāstīja, kas ir kļuvis par šķiršanās iemeslu, bet Boriss ilgu laiku atteicās runāt ar žurnālistiem. Nesen viņš pirmo reizi paziņoja par strīdu ar bijušo sievu un pastāstīja par ģimenes problēmām, kuras parādījās pēc meitas piedzimšanas, – vēsta onlynew.info.

Gračevskis ir pārsteigts, no kurienes bijušajai sievai ir tik daudz naida un niknuma. Viņš apgalvo, ka nekad sievu nav izsmējis un nav aizliedzis veidot karjeru televīzijā. Ziņas par „radošajām nesaskaņām” Boriss nosauca par meliem. Viņš izdevuma darbiniekiem pasūdzējās, ka tad, kad meitai nebija vēl gada, Anna sāka nakts dzīvi. Vēl pirms grūtniecības viņa apgalvoja, ka viņai nepatīk apmeklēt nakts klubus, bet pēc gada mainīja savu attieksmi pret ballītēm. Jaunā sieva alka pēc klubiem un atstāja meitu savai mātei. Gračevskis paziņoja, ka sarunas ne pie kā nenoveda un šķiršanās bija neizbēgama.


Написать комментарий