Konkursā uz tramvaju piegādi Daugavpilī uzvarējusi Krievijas kompānija

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

25.jūnijā Daugavpils pilsētas domē notikušajā preses konferencē kļuva zināms, ka ir noteikts uzvarētājs konkursā uz tramvaju piegādi Daugavpilī, un pašvaldība gaida, kad beigsies 10 dienu termiņš, kura laikā konkursa rezultātus var pārsūdzēt.

Atgādināsim, ka 10.jūnijā Domē ziņoja, ka līdz 12.jūnijam pašvaldība gaida konkursa pretendentu apostilu, un līdz jūnija vidum plāno noteikt konkursa uzvarētāju.

Patlaban informācija par konkursa uzvarētāju Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā vēl nav ievietota. Taču Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis paziņoja, ka par konkursa uzvarētāju atzina Krievijas tramvaju ražotāju. Tādējādi acīmredzot par konkursa uzvarētāju kļuva atklātā akciju sabiedrība ,,Nacionālā Kontraktu Korporācija’’, kuras juridiskā adrese ir Maskavā. 

Domē atzīmēja, ka Iepirkumu komisijas lēmums esot pārbaudīts ministrijā, un rezultāti tika paziņoti, ņemot vērā ministrijas viedokli.

Atgādināsim, ka iepirkums tika sadalīts 3 daļās un, ja tās visas tiks realizētas, līgumcena sastādīs 7,12 miljonus eiro.


Написать комментарий