Likvidēts advokāta Grūtupa birojs

foto: kasjauns.lv
foto: kasjauns.lv

Saistībā ar biroja dibinātāja un patrona Grūtupa aiziešanu mūžībā Grūtupa biroja darbība juridiskā izpratnē tiek izbeigta. Zvērinātu advokātu padome ir reģistrējusi zvērināta advokāta Viktora Tihonova biroju, kurā ar jaunu nosaukumu darbosies Andra Grūtupa biroja juristi, ziņo "kasjauns.lv".

"Patrons nevēlējās, lai pēc savas aiziešanas birojs turpinātu darbību ar viņa uzvārdu. Šāda izvēle mums liekas pašsaprotama un loģiska, jo par Andri Grūtupu ir palikuši ļoti daudzi pieminekļi grāmatu un sasniegto darbu izskatā. Patrons paliks mūsu piemiņā. Tomēr ne reizi netika pieļauta varbūtība, ka profesionālā pēctecība tiktu pārtraukta," norādīts paziņojumā presei.

Tādēļ ticis izveidots jauns zvērinātu advokātu birojs, tam piešķirot nosaukumu "Zvērināta advokāta Viktora Tihonova birojs". Tihonova birojā tiks saglabāta Grūtupa biroja komanda, un tas turpinās darbu līdz šim izmantotajās telpās Rīgā, Skolas ielā 12a-2.

Biroja prioritāte arī turpmāk būšot lietu vešana tiesā civillietās, administratīvajās un krimināllietās. Šī mērķa sasniegšanai tiek solīts pielietot visas biroja teorētiskās un praktiskās juridiskās zināšanas, iemaņas un iegūto kvalifikāciju.

"Mēs arī turpmāk centīsimies godprātīgi izpildīt savu advokātu pienākumu un pēc labākās sirdsapziņas izpildīt aicinājumu palīdzēt klientam atrisināt juridisko kāzusu, sasniedzot pēc iespējas labāko rezultātu. Sekosim savai devīzei "Uzvarēt un nepadoties!"," uzsvērts paziņojumā.

Portāls Mixnews.lv rakstīja, ka 15.jūnija vakarā Grūtups, visticamāk, tika izdarījis pašnāvību nošaujoties. Advokāta mirstīgās atliekas tika atrastas dzīvoklī namā Rīgā, Vaļņu ielā 11, kurā mitinās arī Valsts prezidents Andris Bērziņš. Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts svētdien īsi pirms pusnakts.


Написать комментарий