Nīcgales pagastā plāno veikt katlu mājas renovāciju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

3.jūlijā Iepirkumu uzraudzības mājas lapā tika paziņots, ka Nīcgales pagasta pārvalde ir izsludinājusi konkursu uz katlu mājas renovācijas darbu veikšanu.

Saskaņā ar konkursa nolikumu, iepirkuma priekšmets ir „Energoefektivitātes uzlabošanai - Nīcgales ciema katlu mājas renovācijai” apliecinājuma kartes ar tehniskajām shēmām izstrāde un būvniecības darbu veikšana.

Daugavpils novada Nīcgales pagasta Nīcgales ciema katlu mājas renovācijas programmā ietilpst jauno siltumenerģijas ražošanas iekārtu uzstādīšana, kuras darbojas uz atjaunojamiem energoresursiem – 2 katli ar jaudu 0.5 mW u.c. (sīkāka informācija pieejama konkursa nolikumā).

Konkursa nolikumā norādīts, ka piedāvājuma variantu iesniegšanu Pasūtītājs nepieļauj. Iepirkuma priekšmets nav sadalīts daļās, piedāvājumu var iesniegt tikai par visu apjomu.

Jāatzīmē, ka iepirkuma priekšmets ir brīvi pieejams apskatei, tādēļ īpaša sapulce netiek plānota.

Izpildes termiņš tehniskas dokumentācijas izstrādei ir ne vairāk kā 15 darba dienas, skaitot no līguma spēkā stāšanās dienas. Būvdarbu izpildes termiņš viena katla uzstādīšanai, palaišanas darbu paveikšanai un gatavības nodrošināšanai ekspluatācijai ir ne vēlāk kā līdz 2014.gada 1.oktobrim, otrā katla – ne vēlāk kā  līdz 2014.gada 15.decembrim.

Jāpiebilst, ka pretendentu piedāvājumi Nīcgales pagasta pārvaldē (Skolas ielā 17, Nīcgale, Nīcgales pagasts, Daugavpils novads) iesniedzami līdz 16.jūlija plkst.10:00.


Написать комментарий