Jauniešu neformālās izglītības centrs aicina uz kinoseansiem, „Mafiju” un diskotēku

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vasaras sākums ir izlaiduma baļļu laiks. Zīmīgi, ka arī Neformālās izglītības centra audzēkņi saņēma pelnītus diplomus un dāvanas.

Neformālās izglītības centra vadītājs Aleksandrs Ivanovs pastāstīja portālam Gorod.lv, ka sešas organizācijas – vokālā studija „Benefiss”, Daugavpils ušu skola, Latvijas jaunatnes klubs, mākslas skola „TenpART”, deju studija „Elegance” un fotostudija „Mārīte Art” apbalvoja jauniešus, kuri piedalījās minēto organizāciju darbībā.

Taču tā nav vienīgā Neformālās izglītības centra priecīga ziņa, pēc A.Ivanova vārdiem, neskatoties uz to, ka laiks nelutina mūs ar siltām un saulainām dienām, Centrā ik nedēļu notiek vismaz divi pasākumi, kurus var apmeklēt visi interesenti.

Katru trešdienu plkst.19:00 Centrā norisinās neparasti kino vakari. Savukārt sestdienās plkst.18:00 Neformālās izglītības centrā pulcējas populārās komandas spēles „Mafija” cienītāji.

Tāpat, pēc Centra vadītāja vārdiem, augustā pilsētas jauniešus gaida īpaši interesanti pasākumi. Plānots, ka vasaras pēdējā mēnesī katru nedēļu notiks mūzikas koncerti, kuros uzstāsies Centra organizāciju pārstāvji. Sīkāka informācija būs pieejama pavisam drīz.

Starp citu, 12.jūlijā plkst.16:00 „Latvijas jaunatnes klubs” rīko diskotēku „Summer Jam”, visi interesenti tiek laipni gaidīti!


Написать комментарий