SIA „Sadzīves pakalpojumu kombināts” valdes locekļa amatā iecelts jurists A.Jeršovs

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

3.jūlijā par SIA „Sadzīves pakalpojumu kombināts” valdes locekli iecelts Andrejs Jeršovs, portālam Gorod.lv paziņoja Daugavpils pilsētas domes izpilddirektors Andrejs Kursītis.

Pēc A.Kursīša vārdiem, izsludinātajā konkursā uz šo amatu bija pieteikušies 3 pretendenti, tostarp bijušais SIA „Sadzīves pakalpojumu kombināts” vadītājs Oļegs Dovgijs, kurš atstāja amatu pēc paša vēlēšanās, bet vēlējās strādāt šajā amatā uz pusslodzi. Taču rezultātā tika atbalstīta A.Jeršova kandidatūra.

Par A.Jeršovu ziņu pagaidām nav daudz. Viņš ir ieguvis maģistra grādu valsts pārvaldē un maģistra grādu tiesību zinātnē un jurista kvalifikāciju Daugavpils Universitātē. Ir strādājis vadošos amatos dažādos uzņēmumos. Līgums ar viņu tiks slēgts uz 6 mēnešiem.

A.Kursītis paskaidroja, ka ir ļoti apmierināts ar bijušā uzņēmuma vadītāja Oļega Dovgija darbu, šajā amatā viņš strādājis kopš 2011.gada septembra.

„Pašvaldība bija apmierināta ar viņa darba stilu un metodēm, tika realizēti daudzi projekti, sakārtota lietvedība, kura bija saņemta „mantojumā” no iepriekšējā vadītāja. Žēl, ka tika zaudēts tik pieredzējis un vērtīgs darbinieks”, paziņoja A.Kursītis.


Написать комментарий