Daugavpils pilsētas vadība vēl nav izlēmusi, vai ir nepieciešams mainīt DRS valdes locekli

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Piektdien, 4.jūlijā, Daugavpils reģionālās slimnīcas mājas lapā parādījās informācija par slimnīcas dibinātāju sapulci.

Viens no sapulces darba kārtības jautājumiem bija slimnīcas valdes locekles Intas Vaivodes atsaukšana, bija paredzēts atzīt, ka SIA “Daugavpils reģionālā slimnīca” valdes locekles Intas Vaivodes kvalifikācija neatbilst Statūtu 12.punktam, jo valdes loceklim ir obligāti jābūt sertificētam veselības aprūpes ārstam, Inta Vaivode nav izpildījusi arī 2013.gada 5.jūnija dalībnieku sapulces lēmumā noteikto nosacījumu.

1.vicemērs Jānis Dukšinskis, kurš, kā zināms, ir pilsētas veselības aizsardzības jomas kurators, nevarēja paskaidrot portālam Gorod.lv, kāpēc tika izstrādāts šāds lēmuma projekts, jo viņam par to nekas nebija zināms, un ieteica griezties pie pilsētas mēra Jāņa Lāčplēša.

Daugavpils mēra sniegtais situācijas komentārs bija īss: „Šodien šis jautājums netika skatīts, tas tika noņemts no dienas kārtības. Pēc divām nedēļām notiks vēl viena sapulce, kurā šis jautājums tiks vai netiks skatīts. Tiks pieņemts lēmums – būs informācija”, viņš paskaidroja portāla žurnālistam.

Daugavpils reģionālās slimnīcas valdes locekle Inta Vaivode paziņoja portālam Gorod.lv, ka akcionāru sapulci, kas bija paredzēta 4.jūlijā, pilsētas mērs pārcēla uz divām nedēļām, un tā notiks pirmdien, 14.jūlijā.

I.Vaivode Daugavpils reģionālās slimnīcas valdes locekles amatā strādā jau gadu. „Mani argumenti un mans viedoklis netika uzklausīti, jo sapulce nenotika, bet uzskatu, ka pilsētas labā strādāju kvalitatīvi un produktīvi”, pastāstīja I.Vaivode.


Написать комментарий