„Gaudeamus” vizuālo un skaņu noformējumu Daugavpilī nodrošināja Rīgas un Jūrmalas firmas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā zināms, no 27. līdz 29.jūnijam Daugavpilī norisinājās 17. Baltijas valstu Studentu dziesmu un deju svētki „Gaudeamus”.

Interesanti, ka minēto svētku vizuālo un skaņu noformējumu mūsu pilsētā nodrošināja galvaspilsētas un Jūrmalas firmas, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā pieejamā informācija.

Saskaņā ar sabiedrībai pieejamiem datiem, Valsts izglītības satura centram (VISC) svētku vizuālais noformējums Marka Rotko mākslas centrā izmaksāja 5 272 eiro (bez PVN). Zīmīgi, ka firma „Viva Agensy” bija vienīgais pretendēts, kas piedalījās konkursā.

Savukārt skaņu operatora pakalpojumiem Daugavpils Olimpiskajā centrā VISC bija iedalījis 6 818,18 eiro (bez PVN). Pakalpojumus sniedza vienīgais konkursa dalībnieks – firma „Ruvers” no Jūrmalas.

Atgādināsim, ka Daugavpils pilsētas pašvaldība, pamatojoties uz līgumu, kas bija noslēgts ar VISC, atbalstīja svētku rīkošanu, nodrošinot svētku dalībniekus ar iespēju bez maksas izmantot pilsētas sabiedrisko transportu. Informācija par izdevumu apmēru Domes izpilddirektoram jāiesniedz līdz 10.jūlijam.


Написать комментарий