Sandis Ozoliņš vēl domā par politisko karjeru

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Bijušo hokejistu Sandi Ozoliņu nepatīkami pārsteidza sabiedrības reakcija uz viņa lēmumu pievērsties politikai. To viņš pats atzina intervijā radio Baltkom. Intervijā portālam Mixnews.lv viņš uzsvēra, ka iestājās biedrībā, nevis politiskajā partijā, bet cilvēki bieži vien neredz atšķirību.

"To man tagad cilvēkiem paskaidrot ir ļoti grūti. Ir liela starpība starp biedrību un politisko partiju. Es iestājos biedrībā, lai iegūtu praksi, jo man bija informācija, teorija, kas bija jāīsteno dzīvē," norādīja Ozoliņš.

Viņš akcentēja, ka patlaban nedarbojas nedz Einara Repšes biedrībā "Latvijas nākotnes forums", nedz kādā citā politiskajā partijā.

"Es turpinu savu darbu, ko esmu iesācis. Tas bija mans ilgtermiņa plāns un mans mērķis nav par katru cenu iekļūt Saeimā vai iegūt deputāta mandātu. Ja pienāks laiks un es izlemšu, ka tomēr gribētu ar pilnu sparu iesaistīties jau politiskajā procesā, tad darīšu to nevis no popularitātes platformas, kā bieži vien ir, bet ar reāliem darbiem, reāliem piemēriem, pieredzi un piedāvājumiem," sacīja Ozoliņš.

Viņš arī atteicās prognozēt, kad tas varētu notikt.

"Man nekad nav paticis prognozēt, spekulēt par kaut ko, kas būs vai nebūs. Piemēram, gadu pirms Olimpiādes žurnālisti prasīja man, vai es piedalīšos Olimpiādē, un uz to jautājumu toreiz es vēl nevarēju atbildēt. Es nevaru atbildēt gadu iepriekš, kas notiks pēc gada," atzina bijušais hokejists.

Portāls Mixnews.lv jau ziņoja, ka bijušais hokejists Sandis Ozoliņš nolēmis pagaidām aktīvi politikā nedarboties, tajā skaitā, nekandidējot 12.Saeimas vēlēšanās un distancējoties no Eināra Repšes dibinātās biedrības "Latvijas nākotnes forums" un partijas "Latvijas attīstībai".
 


Написать комментарий