Pabriks: Latvija neko nezaudēja Krutoja svinību dēļ 1

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Latvija neko nav zaudējusi tādēļ, ka Krievijas komponists un viens no konkursa "Jaunais vilnis" dibinātajiem Igors Krutojs nosvinēja savu jubileju Latvijas Nacionālajā operā. Par to sociālajā tīklā paziņoja Eiropas Parlamenta deputāts un bijušais aizsardzības ministrs Artis Pabriks (V).

"Ko var ņemties par to Operu un Krutoju! Valsts neko nav zaudējusi! Ja kādam tas netīk, rosiniet likumu Operu slēgt privātpasākumiem. Es pret," raksta Pabriks.

Atgādinām, ka Krutoja jubilejas svinības Latvijas Nacionālajā Operā izsauca plašu kritiku. Pēc tam, kad operas vadība apstiprināja, ka par iespēju rīkot svinības Krutojs ir ziedojis 120 000 eiro, notika arī protesta akcija, kura nebija plaši apmeklēta. Par iespēju iznomāt operu svinībām Krutojs samaksāja 9873 eiro.
 


Написать комментарий

Krievija kārtējo reizi gribēja izrādīties, ka tieši viņai te Lastvijā ir tā teikšana.Nu ko ? Mazliet cērt kaulā latviešiem , bet , no otras puses, ir iemaķsāta liela nauda, kas operai vajadzīga. Nu, ka uz to visu skatās - glāze ir puspilna vai pustukša ?