Daugavpils vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde meklē projektu speciālistu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde aicina iesniegt savus pieteikumus uz vakanto amatu - speciālists projektu jautājumos.

Kandidātam tiek izvirzītas šādas prasības: augstāka akadēmiskā izglītība vai arī otrās pakāpes vidējā izglītība (projektu sagatavošanas kursi vai arī projektu vadīšana), darba pieredze ar projektiem, teicamas latviešu valodas zināšanas, labas krievu un angļu valodas zināšanas (vēlams arī citu valodu zināšanas), teicamas datorprasmes. Kā arī no kandidāta tie sagaidīta prasme strādāt komandā, prast organizēt darbu, darbības principi, apstākļu un metožu izmantošana. 

Motivācijas vēstuli un CV var sūtīt uz elektronisko pastkasti daugip@aircom.lv, vai arī atnest personīgi uz adresi Saules ielā 7, Daugavpils, LV-5401 līdz 30. martam. 

Atzīmēsim, ka šo amatu, speciālists projektu jautājumos, piedāvāja bijušajai Izglītības pārvaldes vadītājai Olgai Dukšinskai, kura, spriežot pēc izsludinātā konkursa, viņa ir atteikusies. Atgādināsim, ka O. Dukšinskai arī tika piedāvāts vadīt kādu no pilsētas skolām. Līdz marta beigām viņa pieprasīja noteiktu informāciju, kura no skolām tā būs un no kura datuma varēs sākt strādāt.
 


Написать комментарий