Vicemērs: Izanalizējot R. Eigima solījumus un darbības, pilsētnieki sapratīs, kas notiks tālāk

Kā zināms, Daugavpils un Saeimas deputāts Rihards Eigims nāca klajā ar paziņojumu, par to, ka viņš grasās atlaist Daugavpils domi. 

Parlamentārietis nosauca pāris iemeslus, atzīmēdams, ka pašvaldībā mēģinās organizēt virkni pārbaužu, pēc kā uzsāks domes atlaišanu.
Bet par to, ka domes atlaišana tiešām ir iespējama, daudzi šaubās. Viņu vidū arī vicemērs Vjačeslavs Širjakovs. Komentējot šo situāciju, portālam Gorod.lv V. Širjakovs pateica sekojošo: “Jebkurš pilsētnieks, kurš interesējas, kas notiek pilsētā, vienkārši izanalizēs R. Eigima 2-3 gadus vecus solījumus, un ko viņš konkrēti ir izdarījis. Pēc kā visiem taps skaidrs, kas notiks pēc šī skaļā paziņojuma”.

Atgādināsim, ka vicemērs, Līvija Jankovska, komentējot bijušo Daugavpils mēru R. Eigimu, atzīmēja, ka jebkuram deputātam ir labi jāapdomā ko viņš saka. Tāpat vicemērs atzīmēja, ka viņai ir grūti spriest, kas tieši traucēja Eigima kungam, iepriekš pievērst savu uzmanību pilsētas problēmām. Gan jau vicemēram, noteiktā gadalaikā, kļūs skaidrāka tā vai cita situācija.
 


Написать комментарий