Daugavpils Pašvaldības policijai nopirks jaunu formu un vienu svētku cepuri 3

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils pilsētas pašvaldības policija izsludināja konkursu par jaunas formas piegādi. Prognozējamā summa, ko ir gatavi tērēt, sastāda 9 000 latus, bez PVN.

Nepieciešamo policijas drēbju sarakstā atrodamas: ziemas jakas (51 gabals), vīriešu un sieviešu uzvalki un lietusmēteļi, bikses, kaklasaites (10 gabali), džemperi katrai dienai (50 gabali), adītas ziemas cepures (59 gabali), šalles (21 gabals), gaismu atstarojošās vestes (14 gabali), vasaras vējjakas katrai dienai (45 gabali), melni krekli ar garām un īsām piedurknēm (10 un 59 gabali). Interesanti, ka visu nepieciešamo sarakstā tika iekļauta tikai viena svētku cepure.

Sarakstā ir lietas, kuras aizstās jau nonēsātās drēbes. Par izņēmumu kļūs baltie krekli ar īsām piedurknēm svinīgiem gadījumiem, kuru iegādei nauda nav atvēlēta.

Neskatoties uz to ka pašvaldības policijas drēbes atšķirsies ar spīdumu un būs elegantas, vasaras drēbes nedaudz izmainīsies: klasiskās bikses aizstās daudz sportiskākas bikses ar atstarojošiem elementiem uz ceļgaliem, bet vējjakām parādīsies daudz vairāk kabatu, lai tās kļūtu daudz funkcionālākas. 

Konkurss par drēbju piegādi norisināsies divu nedēļu laikā, līdz 16. aprīlim.
 


Написать комментарий

vēl kas nebūs, lai šie pliku dirsu patrulē... vismaz ierēkt varēs... tagad no šiem likuma draugiem galīgi jēgas nekādas...
to kantori vispār būtu jāaizklapē, Žanna naudiņu ietaupītu

piekritu ieprieksejam komentam

Anonīms: piekritu ieprieksejam komentam

Viņi jau maigie, kolhozniekus ķersta pie parkingiem, a prezidenta mašīnu pat nemanīja, tāda neliela izrādījās, arī DU neaiztiek - kad rektors savu džipu noparko pi strūklakas.

Написать комментарий