Ludzā notiks Investīciju forums

foto merelinn.ee
foto merelinn.ee

Ludzas novada pašvaldība informē, ka 2012.gada 27.aprīlī Ludzas Mūzikas pamatskolas konferenču zālē, Stacijas ielā 45, Ludzā, notiks Ludzas novada Investīciju forums, kurā piedalīsies pārstāvji no sadarbības pašvaldībām, Latvijas, Krievijas un Baltkrievijas uzņēmēji, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas, Latvijas Investīciju attīstības aģentūras un Latgales plānošanas reģiona pārstāvji.

Investīciju foruma mērķis ir iepazīstināt potenciālos investorus ar Ludzas novada attīstības iespējām un investīciju projektiem, ka arī veicināt uzņēmēju pārrobežu sadarbību. Investīciju foruma laikā notiks izstādes, investīciju projektu prezentācijas un investīciju objektu apskate.

Vienlaicīgi ar forumu Ludzas pilsētas Tautas namā, Stacijas ielā 41, Ludzā, no plkst. 9.00 līdz 15.00 apmeklētāji var apmeklēt izstādi „Ludzas novada uzņēmēju diena”, kurā notiks vietējo uzņēmumu produkcijas prezentācijas.

Ludzas novada pašvaldība aicina uzņēmējus un visus interesētus piedalīties Investīciju forumā un izstādē „Ludzas novada uzņēmēju diena”.
Lūdzam reģistrēties dalībai Investīciju forumā, aizpildot pieteikuma veidlapu un nosūtot uz e-pasta adresi sadarbiba@ludzaspils.lv vai faksu 65707402.

Pieteikuma veidlapa
Darba kārtība
 


Написать комментарий