Ivanāns nepalīdzēs Latvijas izlasei pasaules čempionātā

foto hockeyfights.com
foto hockeyfights.com

Latvijas hokeja izlasei gaidāmajā pasaules čempionātā nepalīdzēs uzbrucējs Raitis Ivanāns, portālam “Delfi” apstiprināja Latvijas Hokeja federācijā (LHF).

Kā pastāstīja LHF preses sekretārs Māris Gorbunovs, tad Ivanāns valstsvienībai nepievienosies ģimenes apstākļu dēļ, taču sīkāk šo situāciju viņš nekomentēja.

Tikmēr laikraksta “Telegraf” rīcībā esošā informācija liecina, ka Ivanāns nākamajā sezonā pievienosies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubam Rīgas “Dinamo”, un viņš nevēlas gūt savainojumu, kas varētu traucēt šim darījumam.

Jau vēstīts, ka šajā pavasarī Latvijas izlasei traumu dēļ nevar palīdzēt Māris Jass, Toms Hartmanis, Mārtiņš Karsums, Lauris Dārziņš un arī Jēkabs Rēdlihs. Tāpat izlasei nepalīdzēs aizsargs Arvīds Reķis un uzbrucējs Herberts Vasiļjevs.

Šogad kandidātu sarakstā nav iekļauts ilggadējais Latvijas izlases uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs, kurš pēc pagājušā gada pasaules čempionāta no valstsvienības atvadījās.

Šajā sezonā latviešu uzbrucējs Raitis Ivanāns spēlēja "Flames" fārmklubā Abotsfordas "Heat", AHL čempionātā 27 spēlēs viņš tikapie septiņiem (2+5) rezultativitātes punktiem. Viņa kontā arī viena spēle Kalgari "Flames" sastāvā NHL, kurā ar rezultativitāti neizcēlās. Lai arī Abbotsfordas "Heat" komanda iekļuva AHL izslēgšanas spēlēs, tomēr Kalgari "Flames" ģenerālmenedžeris Džeims Fīsters, ļāva Ivanānam pievienoties Latvijas izlasei.

Latvijas izlases sastāvā raženais uzbrucējs ir aizvadījis septiņas spēles, no kurām sešas 2008. gadā pasaules čempionātā Halifaksā. Šajās spēlēs rezultativitātes punktus nav guvis, nopelnot 33 soda minūtes.
 


Написать комментарий