Reiva tusiņu Bloomy Fortress aizliedza rīkot Cietoksnī, tas notiks Silenē

Pirmdien Daugavpils pilsētas dome neatļāva rīkot lielu reiva tusiņu Cietoksnī, kas bija paredzēts šajā piektdienā.

Visvairāk pret šo pasākumu iebilda Cietokšņa pārvaldnieks Jānis Dukšinskis, pēc viņa domām, reiva rīkošana vecajā estrādē, kas atrodas mūsu cietokšņa teritorijā, ir jāaizliedz – tur pašlaik notiek remonta darbi un viss arhitektūras piemineklis ir viens liels būvlaukums. Kā arī vibrācijas un decibeli var negatīvi ietekmēt cietokšņa aizsargvaļņu saglabāšanu.

Pēc reiva organizatoru vārdiem, šis vadības atteikums viņiem bija pārsteigums, jo pasākums bija plānots no pagājušā gada, un Dukšinska kungs personīgi solīja, ka estrādē būs elektrība, taču tas netika izdarīts. Taču tas neapturēja reiva tusiņa organizatorus – viņi plānoja izmantot jaudīgus ģeneratorus. Dažas reizes viņi apmeklēja Cietoksni, tikās ar Dukšinska kungu, kopā apskatīja vecās estrādes teritoriju, kurā bija plānots rīkot pasākumu un saņēma no pārvaldnieka mutisku piekrišanu. Šajā teritorijā nenotiek būvniecības darbi un līdz dzīvojamajām mājām attālums ir vairāk kā kilometrs. Pēc tā visa organizatori iesniedza sava priekšlikuma pieteikumu izskatīšanai domē.

Divu nedēļu laikā organizatori periodiski sazinājās ar domes pārstāvjiem un Jauniešu departamentu sakarā ar reiva rīkošanu, saņemot tikai atbalstu un piekrišanu, tāpēc vadības atteikums kļuva par pārsteigumu.

Viens no reiva Bloomy Fortress organizatoriem Mihails Šaiters pastāstīja, ka viņi nedomā padoties, tāpēc bija nolemts pārcelt pasākumu uz Silenes ciematu bijušās nometnes «Viktorija» teritorijā. Reiva tusiņa dalībniekiem tas nesagādās nekādas neērtības, jo no viesnīcas Latgola katru stundu, sākot ar plkst.20:00 un līdz pusnaktij, uz Sileni brauks autobusi, pēc trijiem naktī tiks organizēti autobusi no Silenes. Brauciens vienā pusē maksās 1 Ls.

Tātad viss paliek bez izmaiņām – piektdien, 25.maijā, nometnē «Viktorija» notiks liels reiva tusiņš Bloomy Fortress. Pamatskatuve un hardcore, kā arī tika plānots, atradīsies svaigajā gaisā, bet disko un alternatīvā mūzika skanēs divās lielās telpās. Pluss lieliska daba apkārt – sanāks vienreizējā brīvības, jaunības un atpūtas atmosfēra. Kā arī tie, kas vēlēsies, varēs uzstādīt telti vai apmesties mājiņā, samaksājot 3 Ls no cilvēka.

Ieejas maksa nav mainījusies - - 1.50 Ls ar flajeru un 2.00 bez tā. Iegādāties flajerus var pasākumā «Running city - Daugavpils 2012», kas Daugavpilī notiks ceturtdien, 24.maijā, no plkst.15:00 līdz 18:00. Sīkākā informācija ŠEIT

Autobusu Viesnīca Latgola – Silene saraksts – plkst.20.00, 21.00, 22.00, 23.00 un 24.00.
Pēc plkst.3.00 autobuss kursēs pēc maršruta Silene – Daugavpils. Brauciena cena vienā pusē ir 1.00 Ls.


Написать комментарий