Apdraudēta Lemparda dalība Eiropas čempionāta finālturnīrā

foto worldsportsholic.blogspot.com
foto worldsportsholic.blogspot.com

Pēc gūtā augšstilba savainojuma nopietni apdraudēta Anglijas futbola izlases pieredzējušā pussarga Frenka Lemparda dalība gaidāmajā Eiropas čempionāta finālturnīrā.

Savainojumā 33 gadus vecais Londonas "Chelsea" kluba pussargs iedzīvojās valstsvienības treniņā trešdien.

Ceturtdien pussargam tiks veiktas medicīniskās pārbaudes, kurās kļūs zināms, vai viņš paspēs atkopties līdz turnīra sākumam.

Par Lemparda gūtā savainojuma nopietnību liecina fakts, ka izlases galvenais treneris Rojs Hodžsons jau informējis "Liverpool" kluba pussargu Džordanu Hendersonu par iespējamu nepieciešamību sastāvā aizstāt Lempardu.

Jau iepriekš Anglijas valstsvienība savainojuma dēļ zaudēja pussargu Geretu Beriju, bet uz Eiropas čempionāta finālturnīru dosies pēdējās nedēļās bez spēļu prakses palikušie uzbrucējs Denijs Velbeks un aizsargs Glens Džonsons, kuriem abiem bija kājas savainojumi.

Tāpat vienībai Eiropas čempionātā nepalīdzēs vārtsargs Džons Rūdijs, kurš ikdienā spēlē Norvičas "City" komandā.

Lempards Anglijas izlasē aizvadījis 90 spēlēs un guvis 23 vārtus.

Šā gada Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas no 8.jūnija līdz 1.jūlijam risināsies Ukrainā un Polijā, Anglijas izlase spēlēs D apakšgrupā kopā ar Franciju, Zviedriju un vienu no turnīra mājiniecēm Ukrainu.

Pirmajās divās apakšgrupas spēlēs pret Franciju un Zviedriju Anglijas valstsvienībai nepalīdzēs Mančestras "United" komandas uzbrucējs Veins Rūnijs, kurš izcietīs divu spēļu diskvalifikāciju.


Написать комментарий