Aglonas bērni veiksmīgi startē karatē sacensībās

foto musashi.ch
foto musashi.ch

19. maijā Daugavpilī notika Karate kluba „Latvian Funakoshi Shotokan Karate Academy” starptautiskais karatē turnīrs.

No Aglonas filiāles šajā turnīrā savu karatē prasmi rādīja Vladislavs Stivriņš, izcīnot 1.vietu KATA (secīgu kustību komplekss, kas sevī ietver uzbrukuma un aizsardzības tehniku), Armands Čaplinskis – 3.vieta KATA un Dmitrijs Artjomovs, kurš ļoti labi startēja, bet līdz godalgotai vietai mazliet pietrūka.

Turnīrā piedalījās sportisti no Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un daudzām Latvijas pilsētām. Starp visiem klubiem, kas piedalījās sacensībās, augstus rezultātus parādīja un pirmo vietu ieņēma klubs „SATORI” izcīnot 10 zelta medaļas, 3 sudraba medaļas un 3 bronzas medaļas. Par iegūtajiem rezultātiem „SATORI” klubu apbalvoja ar kausu, kā labāko klubu, bet kluba vadītāju Igoru Komaru, kā labāko treneri un tiesnesi.

Savukārt 13. maijā Rēzeknē notika reģionālā kluba „SATORI” iekšējās KUMITE sacensības, kurās piedalījās sportisti no Rēzeknes, Krāslavas, Dagdas, Ludzas, Ilūkstes, Preiļiem un Aglonas, kopumā 86 dalībnieki. Godalgotās vietas izcīnīja: Vladislavs Stivriņš – 1.vieta, zelta medaļa; Dmitrijs Artjomovs – 1.vieta, zelta medaļa; Elmārs Stivriņš – 2.vieta, sudraba medaļa; Viktors Artjomovs – 2.vieta, sudraba medaļa; Armands Čaplinskis – 2.vieta, sudraba medaļa; Juliāns Stivriņš – 4.vieta, diploms un Nauris Lukjanovičs – 4.vieta, diploms.

Sportisti pierādīja augstu sagatavotības līmeni, meistarību un cīņas garu, pateicoties sensejam (galvenais treneris) Oļegam Komaram un simpajam (trenera palīgs) Jūlijai Komarei, kuri cītīgi dalās pieredzē un meistarībā ar saviem audzēkņiem.


Написать комментарий