Speciālisti ir ņēmuši vērā dažādas nianses, lai būvdarbi 18.Novembra ielā radītu minimālās neērtības

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā zināms, Daugavpils pašvaldībai tika atļauts paņemt kredītus, lai līdzfinansētu darbus eiroprojektu ietvaros, kuru gaitā tiks rekonstruēta 18.Novembra iela un pilsētas tramvaju infrastruktūra, tiek paredzēts rekonstruēt dzelzceļa sliedes gar maģistrāla ielu. Darbi sāksies tuvākajā laikā.

Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs paziņoja, ka darbi abu projektu ietvaros ir saskaņoti, speciālisti ir ņēmuši vērā dažādas nianses, lai darbi pilsētniekiem sagādātu minimālās neērtības. Bet, kā ir zināms, iztikt pavisam bez neērtībām neizdosies.

Piemēram, 18.Novembra ielas ceļa seguma rekonstrukcijas darbu sākumā četru joslu satiksmes vietā paliks tikai divu joslu satiksme – vienā un otrā galā. Šajā laikā darbosies apkārtceļi Valkas, Jelgavas ielās, otrais transporta mezgls. Ja radīsies lielas ceļu transporta satiksmes nodrošinājuma problēmas, tiks apspriesta iespēja atjaunot pārbrauktuves Stacijas – Malu ielās darbu.

V.Širjakovs atzīmēja, ka pašvaldība būs lietas kursā un nepieciešamības gadījumā ar Latvijas dzelzceļa vadību apspriedīs iespēju atjaunot pārbrauktuves Malu ielā darbu. Domes un LDz dialogs pēdējā laikā kļuva produktīvāks, un uzņēmums nepieciešamības gadījumā ir gatavs risināt radušos jautājumus.

Vicemērs arī paziņoja, ka ir droši zināms, ka minētā pārbrauktuve darbosies, kad sāksies darbi Vidzemes un Ventas ielās un darbi zem viadukta, kur ierīkos gājēju celiņu.


Написать комментарий